page.php

Nyhetsbrev

Bra att veta före besöket 

Regler och bestämmelser på Gamla Ullevi!

 

Gamla Ullevi är en stor arena som gästas av många människor och det kan därför vara bra att som gäst att veta vad som gäller.

Nedan följer några av de regler och bestämmelser som vi har på arenan:

 

Åldersgräns

Vi har som arena inte satt någon fast åldersgräns utan det ligger oftast på föräldrarnas ansvar. Om särskild åldersgräns gäller är det arrangören som valt att sätta den. Gå in under fliken evenemang och välj sedan det evenemang du valt att besöka för mer information om vad som gäller för just det evenemanget.

Mat & Dryck

Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat, dryck, godis eller liknande in på Gamla Ullevi på grund av vårt avtal med vår restauratör. I våra kiosker kan du handla korv med bröd, hemlagat mos, läsk, godis, kaffe, choklad mm.

Övrigt

Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig några former av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, t.ex. paraplyer. Det är tillåtet att ta med sig kamerautrustning för “amatörbruk”, det är alltså inte tillåtet att ta med sig stora objektiv, separata mikrofoner, ljusutrustning eller dylikt som är att betrakta som professionell utrustning.

 

På Gamla Ullevi finns ingen effektförvaring. Vi hänvisar till centralstationen för möjlighet till inlåst förvaring.

 

 

Då våra arrangörer varierar från att vara fotbollsklubbar och Svenska fotbollsförbundet, till andra externa samarbetspartners, kan även ovan bestämmelserna för vad som gäller under den specifika evenemangsdagen variera.

För att ha full koll på vad som gäller under det specifika evenemanget hänvisar vi dig därför även att gå in under fliken evenemang och sedan välja det evenemang du valt att besöka. Där publiceras alltid eventuella särskilda bestämmelser som gäller för det specifika evenemanget.

 

Välkomna till oss på Gamla Ullevi!

Statistik

Officiella Arenapartners:    abro